marți, 6 mai 2014

Două telegrame


1) Zilele astea citesc cea mai recentă carte a lui Ellen DeGeneres - "The funny thing is...". Stop. Vă povestesc despre ea îndată ce-o termin. Stop. Deşi sunt abia la pagina 20, v-o recomand dacă vreţi să citiţi ceva uşor, spumos şi delicios (şi n-aveţi un shake de vanilie la îndemână). Stop. 

2) Am ajuns la concluzia că, în mod evident, nu sunt în stare să recunosc un troll. Stop. Vreau să spun, nici dacă-mi urlă trolling-ul la ochi. Stop. În mod evident, nu mă pricep la chestiile astea (vorba unei prietene, mă uit la ele "pătrat, ca porcul"). Stop. Mă simt o bleagă cu "B" mare. Fără stop.

3 comentarii:

Greta spunea...

Anonim, ajunge, că deja te-ntreci. Cele două comentarii pe care mi le-ai lăsat mai devreme aici au fost şterse, iar tu eşti în Spam, deci nu te mai osteni. Poţi fi mândru de tine, de aproape 4 ani de când am blogul n-a fost niciodată nevoie să fac asta. Până acum.

Carmen spunea...

Ewww, cavalerul anonim a fost trimis cu o cizma in dos, sa râneasca la cai? Dar vai, armura lui stralucitoare, de cuvinte frumoase....
Greta, privind partea pozitiva a situatiei, cred ca trolli cauta si ei ceva interesant, sau macar cu potential de scandal, in blogosfera...
Cred ca esti pe drumul cel bun :)

Greta spunea...

Nu ştiu ce să spun, Carmen. M-am pricopsit cu el după ce comentasem pe un alt blog, a reacţionat la fel şi-acolo... apoi a venit să bată câmpii aici. Tare mi-e că la fel ar scrie indiferent despre ce ar fi blogul cu pricina, chiar şi despre împerecherea gerbililor :))