joi, 30 ianuarie 2014

Leapşă-foileton


Tomata a avut o idee excelentă. 

Mara a preluat-o şi a transformat-o în leapşă la liber (adică fix aşa cum îmi plac mie lepşele, v-am mai spus că nu agreez ideea de-a da o leapşă numai anumitor persoane; e ca şi cum celorlalţi le-ai spune "tu nu iei parte la joaca asta". Un fel de "ia gata, fiecare la scara lui", cam pe-acolo).

Şi eu am prins-o din zbor. Fapt care mă bucură foarte mult, pentru că temele impuse îmi par deosebit de interesante, pe alocuri chiar provocatoare. Nu toate vor fi uşor de abordat, dar n-o să mă fofilez de la niciuna. Am intrat în horă, păi înţeleg să joc până-mi rup opincile :))

Poză furată de la Mara, care-a furat-o şi ea :))

Deşi leapşa e gândită pentru o lună de zile, la mine va dura ceva mai mult de-atât. Vor fi, estimez, un articol-două pe săptămână de pe această listă. Ştiţi că nu izbutesc să scriu mai mult de trei-patru articole săptămânal şi mai povestim şi de altele, în afara celor 30 de teme.

Dacă vreţi şi voi să luaţi parte la leapşă - pe care Mara o numeşte campanie - daţi fuguţa la postarea de pe blogul ei, mai are nişte locuri libere ;))

Aşadar, way to go! :)

4 comentarii:

thea spunea...

La punctul 3.... cred ca stiu despre ce vei scrie :)

Greta spunea...

Thea, cred că intuiţia ta e bună :))
Partea complicată este că am făcut anul trecut recenzia cărţii respective, deci nu prea ştiu ce-o să scriu, sau cum... dar îmi vine mie o idee până atunci ;))

Tomata spunea...

hehe, m-am apucat si eu de challenge-ul asta. l-am abandonat si am si uitat de el :))

Greta spunea...

Păi da, știu, că tu ai fost sursa inițială, de la care a preluat bloggerița de la care am preluat eu :))
Poate-o reiei, cine știe. Mie-mi place, e un exercițiu interesant, care m-a pus în situația de-a mă gândi la aspecte la care altfel nu mi-ar fi stat mintea.