vineri, 26 aprilie 2013

Zel de început de weekend


Sau de 60% din weekend, că practic atât îmi rămâne, având în vedere că mâine lucrez.

Anyway. Weekend-ul ăsta sunt home alone. Motiv pentru care mi-am creionat cu pricepere un plan care ar trebui să mă împiedice să mă simt singură și să includă, în afară de mersul la muncă, următoarele:

- curățenie, inclusiv ordine în dulap (am reușit să fac dezordine în șifonier în nicio săptămână de la ultimul șmotru; trebuie că-i vreo ironie a Universului la mijloc, ceva :D). 

- vizionarea unui anume film, cu durată de numai 38 de minute, dar pentru mine de mare intensitate; 

- scrierea unei recenzii de carte la care mă gândesc de niște luni bune;

- mască de păr, mască de față care mă face să arăt de parcă dau probe la "Star Trek", pensat, gomaj, epilat - în concluzie, toate chestiile alea pe care e bine să le faci fără să te vadă bărbatu', lui prezentându-i-se numai rezultatul final;

- răspuns la câteva mail-uri;

- ieșit la o cafea cu o amică, trebușoară de care nu prea am chef, dar se regăsește în categoria chestiunilor de ordin diplomatic pe care trebuie, uneori, să le fac.

No bine, hai să vedem câte din treburile astea reușesc să duc la bun sfârșit!

Voi ce planuri v-ați făcut pentru weekend?

4 comentarii:

Carmen spunea...

Vreau sa mai plantez flori in curte,sa fac curatenie,nu ca n-as face zilnic dar nu stiu cum,parca simt ca nu este asa cum vreau,sa ma joc mai mult cu fiul meu si sa astept sa vina fiica-mea din tara.Sa fim toti aici,impreuna.
Imi place foarte mult cum scrii.Nici nu stiu daca se salveaza mesajul asta,am mai incercat si degeaba.
Nu conteaza,pana la urma,daca ma gandesc cu drag la tine,asta-i important.

Greta spunea...

@Carmen, bun-venit! Comentariile tale erau marcate de blogger, din motive care-mi scapă, ca fiind spam. Am făcut acum o revizie și am dat peste ele, am dezactivat spam-ul și ar trebui să nu se mai întâmple.
Îți mulțumesc foarte mult pentru că ești aici și pentru gândurile tale frumoase și colorate! :)

Anonim spunea...

o, si eu am patit asa, am scris mesaje si nu au aparut... si mereu eram in fuga si nu am stat sa investighez.

nu stiu cum sa fac in asa fel incat planurile de weekend sa nu mai contina si curatenie!!! incerc sa aduc curatenia la zi de joi-vineri, dar nush cum fac mereu si sambata zici ca a trecut uraganul (bine, recumosc, in weekend am copiii - fata si sotul - acasa toata ziua...).

Veronica.

Greta spunea...

Îmi pare rău, Veronica, sper să nu se mai întâmple. Cine știe ce setări aiurite o avea blogger.... că eu n-am băgat pe nimeni în Spam.

În ceea ce privește planurile, eu încerc mereu să fac curățenie sâmbăta, ca să mă pot relaxa duminică.... dar dacă sâmbătă lucrez, slabe șanse să se întâmple, fiindcă după ce vin acasă mă ia un mare somn :))